Ексклюзиви
середа, 17 жовтня 2007 10:15

Вантажівка російських миротворців врізалася у шлагбаум на посту грузинської поліції

Грузинська поліція затримала у середу вранці п"ять російських миротворців з складу Колективних сил з підтримки миру (КСПМ) у зоні грузино-абхазького конфлікту, повідомляє РІА "Новости" з посиланням на грузинську телекомпанію "Руставі-2", яка повідомила про те, що відбувається у населеному пункті Рухі Зугдідського району Грузії. За даними "Руставі-2", російські миротворці пересувалися на вантажному автомобілі марки "Урал" і не зупинилися на посту поліції, яка обіцяє в найближчі кілька годин відпустити миротворців.

Проте, як повідомляють, представники правоохоронних органів Зугдідського району спростували ці повідомлення. "Ніякого затримання миротворців не було", - заявили вони. "Насправді вантажний автомобіль миротворчих сил, що виходив з Гальського району у Зугдідський, врізався біля села Рухи у шлагбаум посту грузинської поліції. Це звичайна дорожньо-транспортна подія, на місце події прибули співробітники поліції, які склали відповідні акти. Представники КСПМ заявили, що найближчим часом полагодять шлагбаум, і на цьому інцидент було вичерпано".

КСПМ, укомплектовані російськими частинами, знаходяться у зоні грузино-абхазького конфлікту з 1994 року. Підрозділи КСПМ несуть службу в Зугдідському і Цаленджіхському районах, що контролюються Тбілісі, і у Гальському районі Абхазії.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка російських миротворців врізалася у шлагбаум на посту грузинської поліції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути