четвер, 24 травня 2007 13:10

Вантажівка переїхала пішохода і розплющила 4 легковика під Києвом

В середу, 23 травня, о 7:30 ранку на 25-му кілометрі траси Київ-Чоп сталася велика аварія. Навантажений МАЗ з причепом їхав у бік столиці. Несподівано на дорогу вискочила людина. Водій вантажівки не встиг загальмувати і на смерть збив необережного пішохода.

- Мабуть, шок від того, що трапилось, був такий великий, що шофер МАЗу втратив керування над машиною і почав виляти по дорозі, - повідомив співробітник ЦГЗГУМВС у Київській області Олександр Коваленко. - В результаті ваговоз буквально розкидав в різні боки три легковики, які слідували за ним. Та ще й зачепив припаркований на узбіччі "Опель".

Коли на місце ДТП прибули співробітники ДАІ, з"ясувалося, що загиблий 40-річний чоловік якраз і був власником "Опеля", що стояв на узбіччі. За попередньою оцінкою правоохоронців, він і винен у тому, що сталося, оскільки вибіг на дорогу в недозволеному місці, передає From-UA.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка переїхала пішохода і розплющила 4 легковика під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі