понеділок, 24 грудня 2007 15:05

Вандали в черговий раз напали на будівлю Меджлісу в Сімферополі

Будівля Меджлісу кримськотатарського народу в Сімферополі в черговий раз піддалася нападу невідомих вандалів.

Як повідомили в прес-службі Меджлісу, інцидент відбувся 22 грудня, в дні святкування одного з головних мусульманських свят Курбан-байрам.

Згідно з відеозаписами зовнішніх камер спостереження, встановлених на будівлі Меджлісу, пізно увечері четверо невідомих підлітків, серед яких була дівчина, підійнялися по стіні будівлі і здерли національний прапор кримськотатарського народу.

Крім того, на одній зі стін будівлі ці ж особи зробили написи, що ображають національні почуття кримських татар.

Прибулі на місце події начальник Київського Районного відділу міліції, полковник Віктор Панічкин, а також його заступник, підполковник Ремзі Камілов пообіцяли провести перевірку і встановити осіб, причетних до даного правопорушення.

При цьому, за інформацією прес-служби Меджлісу, співробітники міліції самостійно закрасили написи, зображені на стіні.

"Подібного роду дії викликають обурення серед кримських татар, в першу чергу, унаслідок потурання з боку правоохоронних органів, які практично не роблять найменших спроб затримати злочинців і притягати їх до відповідальності. Подібні акти вандалізму по відношенню до будівлі Меджлісу кримськотатарського народу повторюються в рік по декілька разів і до сьогоднішнього дня жоден з випадків нападу на будівлю не розкритий правоохоронними органами", - підкреслили в прес-службі Меджлісу, повідомляє Цензор.

Зараз ви читаєте новину «Вандали в черговий раз напали на будівлю Меджлісу в Сімферополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі