субота, 19 червня 2021 23:30

Вандали пошкодили нещодавно відреставровану електричку

Вандали пошкодили нещодавно відреставровану електричку
Пошкодили електричку "Київ-Фастів". Фото: Укрзалізниця

Зловмисники пограбували український електропоїзд, який недавно модернізували за 60 мільйонів гривень.

Невідомі проникли в електричку, яка курсує по приміському маршруту Київ - Фастів, пошкодили поїзд і вкрали внутрішнє обладнання, зокрема систему безпеки і інформування пасажирів, повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Електропоїзд є частиною проекту City Express.

Співробітники залізниці вчасно зреагували і оперативно зупинили рухомий склад, завдяки чому вдалося уникнути аварії. На наступний день електричка була відновлена ​​і відправлена ​​за маршрутом.

"В іншому випадку 6 тисяч пасажирів, які щодня користуються зазначеним поїздом, залишилися б без своїх рейсів. Всю інформацію про інцидент, в тому числі, відео з камер спостереження передані правоохоронним органам. Укрзалізниця стурбована таким ставленням пасажирів до майна залізниці і закликає всіх берегти рухомий склад та поважати працю залізничників ", - підкреслюється в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця створила сайт про найбільші музичні фестивалі цього літа в Україні

У поїзді № 358 Рахів - Київ вночі з верхньої полиці впав чоловік, після чого сказав, що відчуває себе добре. Вранці його стан погіршився, і він помер.

Зараз ви читаєте новину «Вандали пошкодили нещодавно відреставровану електричку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі