пʼятниця, 26 жовтня 2007 08:39

Валерію обікрали в аеропорту



Здається, в житті співачки Валерії настала чорна смуга.

 
В Україні Валерія потрапила в страшну автокатастрофу, що мало не призвела її до загибелі. А по приїзді до Москви відома співачка раптом виявила, що її обікрали.

 
Через погані погодні умови літак авіакомпанії "Аеросвіт" кружляв над аеропортом близько 40 хвилин. А коли лайнер все-таки сів, і Валерія з чоловіком Йосипом, отримавши багаж, приїхали додому, співачка, розкривши сумки, виявила, що всі її речі перериті! Придивившись, Валерія і Йосип побачили, що  у валіз зламано замки. Після ретельного перегляду речей Валерія виявила, що всі її косметички порожні. А сумочки, в якій співачка зберігала свої концертні прикраси, просто не було на місці! Невідомі шахраї вкрали всю дорогу ексклюзивну біжутерію зірки.

 
– Ми були обурені, – признався чоловік і продюсер співачки Йосип Пригожин. – Треба ж, щоб так сталося: спочатку Лера потрапляє в аварію, а коли ми прилітаємо до Москви, нас грабують.

 
Артистка терміново доручила власній службі безпеці розібратися, яким чином могла відбутися ця крадіжка, адже вона здавала багаж в літак, а працівники авіакомпанії навряд чи могли б обчистити її сумочку. Подружжя Валерії і Пригожина не стало подавати заяву до міліції. А в авіакомпанії сказали, що, оскільки зниклі речі було виявлено вже удома, вони не несуть відповідальності за крадіжку.

 
– У нас немає компетенції розшукувати злодіїв, – зізналося керівництво авіакомпанії. Твой День

Зараз ви читаєте новину «Валерію обікрали в аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі