четвер, 24 травня 2007 21:04

Валентин Юдашкін одягне російських солдатів

Валентин Юдашкін в числі інших відомих російських модельєрів займається розробкою нової форми для військовослужбовців російської армії. Про це розповів в четвер начальник тилу озброєних сил РФ, заступник міністра оборони генерал армії Володимир Ісаков.

За його словами, передбачається модернізувати як парадну, так і парадно-вихідну форму для всіх категорій військовослужбовців. Як розповів генерал, остаточне рішення буде ухвалене восени на спеціальній колегії Міноборони.

За словами начальника служби інформації і громадських зв"язків тилу збройних сил РФ Олександра Колпакова, вказівка про необхідність модернізації військової форми виходить особисто від міністра оборони Анатолія Сердюкова.

Нагадаємо, що останній раз зміни у форму військовослужбовців російської армії Міноборони РФ вносило осінню 2005 року. Тоді це торкнулося екіпіровки генералів і полковників, які знову стали носити каракулеві папахи і коміри, повідомляє Lenta.ru.



Зараз ви читаєте новину «Валентин Юдашкін одягне російських солдатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі