пʼятниця, 06 липня 2007 09:39

Валдіс Пельш близький до коми

Стан здоров"я 40 рычного телеведучого Валдіса Пельша близький до критичного. Медики побоюються, що він може впасти в кому.

"Стан дуже серйозний, - говорять лікарі. - Ми робимо все від нас залежне, але про поліпшення поки говорити не доводиться. Валдіс насилу розплющує очі і ледве розмовляє. Його нинішній стан близький до критичного, до коми. Але ми віримо, що він витримає, молимося за нього. Ми теж дивимося телевізор, і для багатьох лікарів він не просто пацієнт, але і улюблений артист".

За деякими даними, Валдіса Пельша вдень в четвер перевезли з лікарні ЗІЛа в реанімацію іншої московської клініки.

Близько години дня в четвер реанімобіль з телеведучим зупинився біля дверей лікарні. Медики обережно викотили каталку, на якій лежав Валдіс, і завезли її прямо у відділення реанімації. Там Пельшу наперед виділили окремий бокс.

Валдіса Пельша оперуватимуть саме в цій лікарні в п"ятницю, 6 липня.

Сам Пельш сказав по телефону: "Я не обговорюю те, що трапилося до свого повного одужання, але можу сказати, що чутки про мій передсмертний стан сильно перебільшені. Я дійсно провів якийсь час в реанімації, але тільки тому, що лише там була необхідна медична апаратура, яка була потрібна для мого серйозного комплексного обстеження. Причин для паніки немає. Відчуваю себе нормально. Мене вже перевели в звичайну палату, де, сподіваюся, затримаюся недовго".

Нагадаємо, що про хворобу Валдіса Пельша стало відоме напередодні з повідомлень російських газет. Лікарі виявили у нього важке ураження підшлункової залози (панкреонекроз) і дистрофію печінки.

За словами фахівців, жорстокий напад хвороби могли спровокувати неправильне харчування або алкоголь. 5 червня Валдіс відзначив ювілей, йому виповнилося 40 років. Не виключено, що під час гуляння він дозволив собі зайве і хвороба загострилася. Крім того, як говорять медики, причиною загострення могла послужити і недавня травма, яку Валдіс отримав на шоу "Король рингу". Тоді, нагадаємо, суперник Пельша, співак П"єр Нарцис, відправив шоумена в технічний нокаут. А після закінчення бою з"ясувалося, що Валдіс серйозно травмований.

Відзначимо, що директор телеведучого Катерина Соколова напередодні спростувала повідомлення про серйозну хворобу Пельша. "Він просто потрапив до лікарні, але нічого страшного. У нього був вночі невеликий напад", - сказала Соколова. Вона відзначила, що "зараз вже кращих лікарів підключили, і все гаразд". На її думку, "всі, як завжди, підняли страшну паніку", повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Валдіс Пельш близький до коми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі