субота, 12 січня 2008 16:59

Вагітну сестру Брітні Спірс кинув бойфренд

Вагітну сестру Брітні Спірс кинув бойфренд

Кейсі Олдрідж, бойфренд 16-річної сестри Брітні Спірс Джеймі Лінн, кинув свою подружку через те, що не вірить в своє батьківство.

Хлопець зажадав провести тест ДНК, який доведе слова Джеймі Лінн. Сама дівчина, яка повідомила нещодавно про свою вагітність, офіційних заяв не робила.

Сестра Брітні Спірс розповіла про свою вагітність в ексклюзивному інтерв"ю журналу OK!, проте не повідомила, хто саме є батьком її майбутньої дитини. "Кейсі вимагає провести тест ДНК. До тих пір, доки не буде доведено його батьківство, він не збирається продовжувати свої відносини з Джеймі Лінн", - повідомив друг Брітні Спірс.

За деякими даними, родина Спірс заплатила студентові Кейсі Олдріджу за те, щоб він визнав своє батьківство. Справжнім батьком майбутньої дитини 16-річної Джеймі Лінн Спірс нібито є інший чоловік, який значно старше за неї. Якщо стане відоме ім"я справжнього батька майбутньої дитини, чоловікові загрожує штраф і тюремне ув"язнення за секс з неповнолітньою.

Родина Джеймі Лінн Спірс не коментує останню інформацію, дотримуючись позиції, що батьком майбутньої дитини дівчини є Кейсі Олдрідж.

В даний час дівчина проходить спеціальні курси для батьків, і готується стати матір"ю. Крім того, як відомо, Джеймі Лінн довелося відмовитися від ролі в підлітковому серіалі, де вона грала одну з головних ролей. На цьому наполягли продюсери проекту, повідомляє ter-a.com.

Зараз ви читаєте новину «Вагітну сестру Брітні Спірс кинув бойфренд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі