Ексклюзиви
середа, 26 грудня 2007 12:17

Вагітну "татушку" відвезли в лікарню прямо з клубу

У солістки групи "Тату", яка знаходиться на дев"ятому місяці вагітності, Юлі Волкової через любов до відпочинку і розваг ледь не трапилися передчасні пологи.

Після походу разом з чоловіком Парвізом Ясіним у нічний клуб Юлі  стало зле, і лише лікарі "швидкої"  змогли допомогти співачці

Незважаючи на заборони лікарів і прохання рідних вести спокійніший і розмірений спосіб життя, Волкова продовжує веселитися, хоча з дня на день удруге стане мамою.

Після чергової вечірки в одному з нічних клубів Москви Юля ледве змогла доїхати додому. Там її скрутив такий дикий біль, що "татушці" показалося, що у неї почалися перейми. Не на жарт злякавшись за життя свого другого сина (Юля чекає хлопчика), Парвіз негайно викликав "швидку". Лікарі зробили Волковій знеболюючі уколи.

"Так, "швидка" приїжджала до Юлі, - признався близький друг співачки Олексій Митрофанов. – За їх словами, Волкова народилася в сорочці, оскільки більшість жінок у таких ситуаціях народжують недоношену дитину. Але ми ж знаємо, хто така Юля, вона і минулу свою вагітність пробігала до останнього дня. Так само робить і зараз, мабуть, вона не може спокійно усидіти на місці. До речі, з першого лютого Юля вже планує знов розпочати гастролей, залишаючи дитину, як і завжди, з своєю безвідмовною мамою, пише газета "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Вагітну "татушку" відвезли в лікарню прямо з клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути