середа, 02 квітня 2008 11:49

Вагітний чоловік позував для гей-журнала, коли був жінкою (ФОТО)

 
Транссексуал, що шокував світ звісткою про свою вагітність, будучи ще жінкою, позував для гей-журнала. Тим часом, фотографія Томаса Беаті на 22 тижні вагітності, облетіла всі світові ЗМІ і викликала гострі дискусії.

Одні розкритикували рішення 34-річного трансексуала завести дитину, інші взагалі прийняли фотографію за жарт. Проте на фотографії 2000 року Томас, що ще не змінив статі, позує у відкритому бікіні разом зі своєю подругою Ненсі. На наступній фотографії, зробленій в 2002 роки до Гонолулу, пара показана у вінчальних вбраннях.

Нагадаємо, стаття від першої особи із заголовком "Пологи любові", яку супроводжувало фото вагітного чоловіка, була опублікована в журналі TheAdvocate, аудиторію якого складають лесбіянки, геї, бісексуали і транссексуали. На сторінках видання Беаті заявив, що його рішення завести дитину "було зустрінуте проявами дискримінації і справжнім знущанням з боку медичних працівників". Навіть члени його власної сім"ї віднеслися до сина-мами з підозрою.

Згідно зі статтею, Беаті пройшов через операцію по зміні статі, але обмежився лише маніпуляціями з грудьми і тестостероновою терапією, а на внесення якихось змін до тих, що дісталися йому від народження статевих органів, не зважився. З юридичної точки зору Беаті є чоловіком. Разом з 46-річною дружиною Ненсі вони живуть в Бенді (Орегон).

Подружжя, яке разом вже 10 років, захотіло завести дітей. Але Ненсі Беаті не могла зачати дитини, тому вони вирішили, що матір"ю стане Томас. Він перестав робити ін"єкції гормональних препаратів, і у нього вперше за вісім років почалися менструації.

Через рік, змінивши дев"ять докторів, Томаса, нарешті, зміг зачати від замороженої донорської сперми, але виявилось, що у нього позаматкова вагітність, яка вимагає хірургічного втручання. Але удруге все пройшло успішно: 3 липня у Томаса і Ненсі повинна народитися дочка, вказано в статті.

Беаті пише, що це було непросто. Серед труднощів, через які їм довелося пройти, - вороже відношення лікарів, пов"язане з тим, що дана ситуація "породжує питання юридичної, політичної і соціальної властивості". Перший лікар, до якого вони звернулися, "велів мені поголитися", пише Беаті. Інші просто їх розвернули і направили до психолога. "У реєстратурі над нами сміялися. Друзі і родичі відмовили в підтримці; велика частина сім"ї Ненсі навіть не знає, що я транссексуал", - додав він. Гавайські ЗМІ повідомили, що до зміни статі Томас Беаті був жінкою на ім"я Трейсі Лангондіно, пише TheDaily Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Вагітний чоловік позував для гей-журнала, коли був жінкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі