четвер, 24 липня 2008 15:43

"Вагітний чоловік" показав свою новонароджену дочку (ФОТО)

Томас Беаті, більш відомий всьому світу під псевдонімом "вагітний чоловік", показав світу свою дочку. Блакитнооке маля С"юзан з"явилося на світ три тижні тому, проте щасливий батько запевняє, що вона вже проявляє характер. "Вона дуже мила та інтелігентна дівчинка", - говорить Беаті.

За долею американця зі штату Орегон на ім"я Томас Беаті з початку року із захопленням спостерігає весь світ. 34-річний Беаті з"явився на світ жінкою на ім"я Трейсі Лагондіно. Свого часу дівчина навіть стала переможницею місцевого конкурсу краси. Проте зачаровувати чоловіків було не в звичках Трейсі. Вона змінила стать і стала Томасом. Правда видаляти статеві органи так і не наважилася.

Через деякий час після операції Томас познайомився в Гонолулу зі своєю майбутньою дружиною Ненсі. У 2003 році на Гаваях вони побралися. Оскільки у Ненсі була видалена матка, Томас виявився єдиним членом в родині, який може народити спадкоємця.

У квітні про Беаті розповіла знаменита американська телеведуча Опра Уїнфрі. Відтоді про нього багато писали. 29 червня Томас став щасливим батьком та матір"ю одночасно. Передбачалося, що Беаті буде зроблено кесаревий розтин, проте джерело в лікарні штату Орегон, де проходили пологи, стверджує, що все відбувалося "звичайним" способом.

Тепер Томас разом зі С"юзан з"явився на обкладинці журналу People. За деякими даними "бородатий мам" оцінив сімейні знімки в мільйон доларів. Проте видання і продавець зійшлися в результаті на 300 тисячах.

У інтерв"ю People Беаті заявив, що не може нарадуватися своєю донечкою. "Вона настільки дорогоцінна для мене, що не можу на неї надивитися", - говорить Томас. Після пологів батько та дочка залишили лікарню в чудовому здоров"ї та настрої. "Зараз я важу на два фунти менше ніж до пологів, - додає Беаті. - І у мене немає ні єдиної розтяжки!".

Зараз ви читаєте новину «"Вагітний чоловік" показав свою новонароджену дочку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі