понеділок, 21 травня 2007 13:54

Вагітні жінки встановлюють світові рекорди

У ПАР в минулу суботу більше тисячі вагітних жінок встановили новий світовий рекорд, зібравшись в один і той же час в одному і тому ж місці,.

"Ми небагато турбувалися через те, що всі ці вагітні жінки зібралися під одним дахом, але ми раді, що ні у однієї з них не почалися пологи", - заявила організатор заходу під назвою Your Baby Show Проджені Патер.

"Про всяк випадок ми прийняли міри, команди лікарів знаходилися в готовності, а також ми попередили місцеві лікарні", - додала вона.

Щоб встановити рекорд, потрібно було зібрати всього лише сто вагітних жінок, проте їх прийшло 1146, що і було зафіксовано представниками Книги рекордів Гіннесу.

Деякі жінки, що прийшли рано вранці в крупний виставковий комплекс в столиці ПАР Йоханнесбургу, були на ранніх стадіях вагітності, інші повинні були народити вже через декілька днів.

"Знаходитися тут разом з цими жінками дуже хвилююче, і я щаслива бачити їх великі животи", - поділилася учасниця акції Мері Дікледі, яка повинна народити другу дитину за два тижні. "Я б не пропустила це, навіть якщо б повинна була народжувати через кілька днів", - додала вона.

Патер заявила, що хоче, щоб інші міста ПАР побили рекорд, встановлений в Йоханнесбургу. Аналогічні флеш-моби очікуються в Дурбані і Кейптауні в листопаді, передає ФактNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Вагітні жінки встановлюють світові рекорди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі