вівторок, 27 березня 2007 12:16

Вагітна мати наклала на себе руки після викрадення дворічної доньки

В Астраханській області невідомі викрали дворічну дівчинку. Міліція Лиманського району у вівторок оголосила в розшук дворічну Азалію Байтемірову, мати якої після зникнення дочки наклала на себе руки. Про це повідомили в прес-службі регіонального УВС.

Дівчинка пропала в кінці минулого тижня. Як розповіла в міліції мати, вона возила дитину в Лиман. За словами жінки, на дорозі їх залишили двоє невідомих чоловіків на автомобілі "Волга". Вони схопили дівчинку і відвезли її в невідомому напрямку.

За даним фактом завели кримінальну справу за статтею 126 КК РФ (викрадення людини). Проте міліція не виключає, що мати сама залишила дочку в невідомому місці.

Після порушення кримінальної справи мати зниклої дівчинки, яка сама знаходилася на сьомому місяці вагітності, покінчила життя самогубством. Інформацію про пропажу дівчинки з описом її прикмет і одягу розповсюдили в місцевих ЗМІ, передає NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна мати наклала на себе руки після викрадення дворічної доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі