пʼятниця, 08 лютого 2008 09:52

Вагітна Дженіфер Лопес показала свій животик (ФОТО)

Голлівудська діва Дженіфер Лопес, не дивлячись на своє цікаве положення, виглядала чудово під час свого останнього виходу в світ. На людях вагітна зірка з"явилася протягом урочистого заходу, що проводився Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в минулу середу в Нью-Йорку.

Співачка, у якої повинні народитися близнята, була присутня на заході разом зі своїм чоловіком Марком Ентоні, пише газета TheDaily Mail. На тому ж заході були і інші знаменитості, серед яких були помічені Гвінет Пелтроу, Гвен Стефані, Демі Мур, а також Том Круз і Кеті Холмс.

Раніше вагітна актриса і співачка зізналася журналу People, що "почуває себе добре". При цьому Лопес говорить, що їй важко дотримуватися режиму. Вона звикла до активного життя і їй нелегко перебудовувати колишній ритм.

Зі свого боку, батько Лопес всього кілька днів тому підтвердив, що його дочка чекає на близнят. "Так, близнята. Так уже повелося в нашій родині, - міркував майбутній дідусь на іспанському телебаченні. - У моєї сестри теж близнята, так що це спадкове". Зі всього було видно, що батько актриси невимовно радий прийдешнім змінам свого статусу.

Правда, батько актриси вважав за краще не розповсюджуватися щодо статі майбутніх малюків. Проте можна відзначити, що друзі Марка Ентоні і Джей-Ло купували для малюків миючі засоби відразу двох кольорів - рожевого і синього, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Дженіфер Лопес показала свій животик (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі