пʼятниця, 19 вересня 2008 10:12

Вагітна дружина Бондарчука носить підбори, а він хоче п"ятьох дітей (ФОТО)
6

Майбутній татко аж світиться від щастя! Щебече і кружляє навколо коханої. "БЛИК" став свідком цієї ідилії, коли Василь з дружиною Катею Веласкес виходили з поліклініки, де парочка відвідала жіночу консультацію.

До пологів ще близько трьох тижнів, і подружжя гуляє містом, намагаючись більше часу проводити разом.

КАТЯ: - Коли його немає - я вмираю. Дзвоню йому і говорю, що він мене не любить, - зі сльозами на очах говорить Катя. - В цей час мене розважає мій котик. Він ніколи не лизав мене і не лягав на коліна, а останнім часом раз у раз намагається лизнути мені животик.

- Були побажання ваших батьків - дідусів і бабусь, з приводу статі дитини?

БОНДАРЧУК: - Ой, це для нас ніколи не було питанням. Сказали, що у нас буде дівчинка. Ми ходили на УЗД. Хоча я чув, що часто буває так, що не можуть розгледіти стать дитини, - уточнює Вася.

КАТЯ: - Для нас не важливо, хто буде. Дитина - це щастя, - погладжуючи Васі руку, тихенько сказала Катя.

- Я розумію, що купувати щось заздалегідь небажано. Але все таки пригледіли речі дитинці?

БОНДАРЧУК: - Я вже ходив до магазинів, дивися ліжечка, коляски. Але Катя забобонна і не хоче, аби я купував щось для малюка до пологів.

КАТЯ: - А я ось думала, що не хочу ані рожевих, ані блакитних дрібничок. Мені б салатові! Обожнюю салатовий колір.

БОНДАРЧУК: - Який салатовий! Хоча для тебе, кохана, готовий на все!

- Хто зараз в сім"ї готує їсти?

КАТЯ: - Бабуся. Вона наша покровителька. Нічого мені не дозволяє робити.

БОНДАРЧУК: - До речі, коли жили окремо, їсти готував я.

КАТЯ: - Вибач, милий, що перебиваю, але він просто божественно готував! Якось приготував рагу, так мене від каструльки не можна було відірвати. І що цікаво, він готував без рецепту. Подзвонив своїй бабусі, вона йому все розповіла - Вася і приготував. А я ось дуже рідко готувала.

БОНДАРЧУК:- Ну чому ж? Вона навіть колись суп приготувала. Було смачно!

КАТЯ: - До речі, ще один плюсик, який я обожнюю у Васі - він готує їсти і ніколи не говорить, що справжня жінка повинна готувати, прати та прибирати.

Під час інтерв"ю ми зайшли в ресторан на Оболоні, де Бондарчук відразу замовив VIP-кімнату. І нон-стоп попросив офіціантку принести десерт Каті.

КАТЯ: - Ой, спасибі, я не хочу їсти і від солодкого мене нудить.

БОНДАРЧУК: - До речі, Катюша ласун. Але коли завагітніла, її почало нудить від солодкого. Спочатку я дивувався: "Як!!! Катя не хоче шоколаду!?"

КАТЯ: - Нещодавно прочитала, що дитина в животику реагує на те, що їсть мама. Якщо мама їсть солодке, він задоволений і посміхається, а якщо гірке або солоне - кривиться.

- Катя, ви спілкуєтеся з "фабрикантами"? Плануєте продовжувати співати і виходити на сцену? (Нагадаємо: Катя півтора місяці провела в зоряному будинку першої "Фабрики зірок".)

КАТЯ: - Так, спілкуюся, але не часто. З Елізабет, наприклад, досі зідзвонюємося. А ось стосовно співу.. Я шалено хочу співати! Планую буквально рік посидіти з дитиною, а потім знову займатися вокалом.

БОНДАРЧУК: - Вокалом? Ну-ну. - скептично зауважив співак.

КАТЯ: - Ти проти?

БОНДАРЧУК: - Не проти, але ти ж хотіла п"ятьох дітей народити. Я і сам багатьох хочу.

КАТЯ: - Тобі, любий, не можу чинити опір. Я можу народити ще одну дитинку, трохи поспівати, а потім ще народити.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна дружина Бондарчука носить підбори, а він хоче п"ятьох дітей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі