неділя, 20 січня 2008 16:14

Вацлав Гавел потрапив до лікарні з аритмією серця

Колишній президент Чехії, відомий драматург і правозахисник Вацлав Гавел в ніч на 20 січня був госпіталізований в одну і клінік Праги. Як повідомляє Ceske Noviny з посиланням на місцеве телебачення, у колишнього президента загострилася серцева аритмія. Докладнішої інформації про стан його здоров"я поки немає.

Про нездужання Гавела стало відомо вдень в неділю, коли він не зміг приїхати в телестудію для участі в одному з ток-шоу.

Повідомляється, що колишній президент вже досить давно має проблеми із здоров"ям. Відомо, що через рак у нього була видалена частина правої легені, крім того, він страждає хронічним бронхітом.

Останнім часом Гавел дуже переживав через долю своєї останньої п"єси "Підсумок", оскільки зберігалася деяка неясність щодо того, який з театрів її ставитиме на своїй сцені, відзначає Ceske Noviny.

Нагадаємо, в світі колишній чеський президент в першу чергу відомий як дисидент, який все свідоме життя боровся за повалення в Чехословаччині комуністичного режиму, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Вацлав Гавел потрапив до лікарні з аритмією серця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі