четвер, 18 липня 2019 19:58

В Житомирі виявлено зв'язок Зе-кандидата з Розенблатом і Гладковським

В Житомирі виявлено зв'язок Зе-кандидата з Розенблатом і Гладковським
Фото: Dailymotion

Чиновник був заарештований НАБУ та підозрювався у розкраданні 149 млн гривень при закупівлі палива для Міноборони у компанії "Трейд Коммодіті", яку пов'язували з соратником Петра Порошенко Олександром Грановським.

Як свідчать повідомлення ЗМІ, спочатку на поруки Павловського пропонували взяти Борислав Розенблат та Олег Гладковський, але потім генерал був відпущений під особисте поручництво 2 військовослужбовців, одним з яких був сьогоднішній кандидат від "Слуги народу" Ігор Герасименко.

Зокрема, 12 жовтня 2017 на судове засідання з обрання запобіжного заходу заступнику міністра року прибули тодішній заступник секретаря РНБО Олег Гладковський і народний депутат Борислав Розенблат. Вони заявили, що готові взяти на поруки підозрюваного у великій розтраті чиновника. Але суд прийняв рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

9 листопаду 2017 року Апеляційний суд Києва скасував домашній арешт Ігоря Павловського і відпустив його під особисте поручництво двох відомих військовослужбовців з АТО – Олександра Порхуна та Ігоря Герасименка.

Нагадаємо, ЗМІ вже повідомляли про зв'язок житомирського кандидату від "Слуги народу" Ігоря Герасименко з Бориславом Розенблатом. Згідно з цими повідомлення, керівником передвиборчого штабу Ігоря Герасименко на поточних парламентських виборах був призначений двоюрідний брат Борислава Розенблата – колишній заступник мера Житомира Матвій Хрєнов. Ще одним керівником кампанії Герасименко є бізнес-партнер Розенблата – власник рекламного агентства Ростмедіа Євген Яремчук. Хрєнов та Яремчук очолюють відповідно житомирську міську та обласну партійні організації "Слуги народу" та є довіреними особами Володимира Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «В Житомирі виявлено зв'язок Зе-кандидата з Розенблатом і Гладковським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі