пʼятниця, 29 жовтня 2010 19:49

В Умані вже почали різати депутатів-"регіоналів"

В Умані вже почали різати депутатів-"регіоналів"

Напад на одного з кандидатів у депутати Уманської міської ради від Партії регіонів скоєно в місті Умань Черкаської області.

Як повідомили в прес-службі Черкаської обласної організації Партії регіонів, "потерпілий - діючий депутат Уманської міської ради, активний громадський діяч, має державні нагороди. Балотується до Уманської міської ради по одному з мажоритарних округів ".

Зловмисники напали на нього ввечері, коли він повертався додому. Невідомі підійшли ззаду і завдали кілька ударів важким предметом і ножем. Тепер потерпілий перебуває у лікарні зі струсом мозку і ножовим пораненням. Під час нападу зловмисники не вкрали у потерпілого ніяких особистих речей.

Працівники міліції підтверджують цей факт, але коментувати подію поки що відмовляються, передає УНІАН.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що центрі міста Стрий Львівської області невідомі спалили агітаційну палатку Партії регіонів.

За словами очевидців, двоє перехожих з собакою бійцівської породи напали на палатку, де знаходилися агітатори та агітаційні листівки "регіоналів".

"Вони спробували "натравити" собаку і підпалили з усіх сторін палатку. В результаті, агітатори, яким частково вдалося погасити пожежу, з опіками різної важкості перебувають у лікарні", - зазначається у повідомлені.

Зараз ви читаєте новину «В Умані вже почали різати депутатів-"регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі