середа, 05 грудня 2007 14:45

В Україну вже почали ввозити новорічну контрабанду

В Україну вже почали ввозити контрабандну піротехніку – свята наближаються.

На україно-білоруському кордоні вилучили арсенал піротехніки – від "Катюш" до "Торнадо".

Про наближення новорічних та різдвяних свят свідчить не лише поява відповідного асортименту продукції в магазинах, а й статистика затримань на кордоні, коли поряд із традиційною контрабандою трапляється й специфічна – сезонна.

Своєрідною "першою ластівкою" стало затримання у пункті пропуску "Доманове" на україно-білоруському кордоні 29-річного громадянина Білорусі, мешканця Брестської області, який просто таки нашпигував свій "Мерседес" різноманітною піротехнікою. Спільна прикордонно-митна оглядова група знайшла під сидіннями, капотом, килимками та в запасному колесі легковика 4604 одиниці різноманітних феєрверків, петард і навіть декоративних "кулеметних стрічок", назви яких не могли не тішити ока – "Камікадзе", "Червоний диявол", "Катюша", "Корсар", "Торнадо" та інші забавки для тих, хто полюбляє отримати в новорічну ніч чималу дозу адреналіну, повідомляє ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «В Україну вже почали ввозити новорічну контрабанду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі