понеділок, 07 листопада 2022 14:50

В Україну сунуть дощі й похолодання: оновлений прогноз

Невеликі дощі проллються завтра в західних областях і на півночі України.

На решті території максимум будуть тумани, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Кияни! У середу й четвер буде хороша погода без дощу, плануйте побути довше на вулиці. Особливо, якщо вимкнення струму буде поза графіком. Погуляти чи кудись зганяти у справах на вулиці – не змерзнете. Перше відчутне похолодання, за попередніми прогнозами, настане в Україні з наступного тижня", – написала вона.

Температура повітря найнижчою залишається у східних областях, а також у Сумській і Полтавській: вдень +5...9°С. Мінімально використовувати додаткові джерела тепла вдасться мешканцям західних областей, де у вівторок очікується +10...14°С.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Невеликі дощі пройдуть у західних областях та на півночі
Невеликі дощі пройдуть у західних областях та на півночі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптикиня дала обнадійливий прогноз на кінець осені

На решті території України завтра вдень стовпчики термометрів коливатимуться у межах +9...13°С.

У Києві 8 листопада буде невеликий дощ, вночі +5...7°С, а вдень близько +10°С. 9–10 листопада у столиці передбачається хороша погода: без дощів і тепло, до +10...13°С.

Останній місяць цьогорічної осені в Україні буде переважно холодним. Початок листопада ще потішить теплом, але потім стрімко й відчутно похолодає, розказав народний синоптик Стас Щедрін.

До 6 листопада в більшості областей переважав "відносно теплий" характер погоди. Від 7–9 листопада та всю другу декаду місяця є велика ймовірність, що країну накриє відчутне похолодання. За винятком півдня. Подекуди навіть до "мінусів" у денний період.

Зараз ви читаєте новину «В Україну сунуть дощі й похолодання: оновлений прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі