середа, 24 грудня 2008 11:36

В Україну йдуть морози і ожеледиця

У другій половині тижня в Україні очікується зниження температури повітря, а також опади у вигляді снігу і мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Середньодобова температура - від 8 до 3 нижче нуля вночі і -6/-1 градусів вдень. На вихідні синоптики прогнозують зниження нічної температури місцями до -15 градусів.

У Києві завтра -8/-3 вночі, -6/-1 вдень, очікується сніг, мокрий сніг. У п"ятницю переважно сухо. Вночі -8/-3, вдень -6/-1 градус. У суботу змінна хмарність, опадів не прогнозується. Вночі -13/-8, денна температура - від -8 до -3 градусів. У Київській області завтра очікується змінна хмарність, пройдуть опади. Температура - від -8 до -3 градусів вночі, -6/-1 градус у денний час доби. Вітер північно-східний, 7м/с. Місцями ожеледиця.

На сході в четвер -8/-3 вночі, вдень -6/-1 градус. Очікується сніг, мокрий сніг. У п"ятницю вночі -8/-3 градуси, денна температура -6/-1 градус. Також пройде сніг. У суботу переважно сухо. Температура -15/-10 градусів вночі, 9-4 градуси морозу вдень. Вітер північно-східний, 7м/с. Місцями ожеледиця.

На заході завтра вночі -6/-1 градус, вдень -1 - 4, опадів не очікується. У п"ятницю синоптики прогнозують змінну хмарність, сухо. Температура повітря вночі - близько -6/-1 градус, вдень -1 - 4 градуса зі знаком плюс. У суботу вночі температура повітря становитиме -9/-4 градуси, вдень близько -8/-3 градуси, також переважно сухо. Вітер північно-східний, 5м/с. На дорогах ожеледиця.

У південних регіонах 25 грудня синоптики прогнозують -5 - 0 градусів вночі, -1 - 4 зі знаком плюс вдень. Пройде мокрий сніг. У п"ятницю вночі - близько -5 - 0 градусів, денна температура -1 - 4 градуса тепла, опади у вигляді мокрого снігу. У суботу переважно сухо. Вночі близько -8/-3 градусів, вдень -5 - 0 тепла. Вітер північно-східний, 7м/с. На дорогах ожеледиця.

У центральних регіонах найближчої ночі -7/-2, вдень -5 - 0 градусів. Очікується сніг, мокрий сніг. У п"ятницю також осідання у вигляді снігу. Вночі близько -7/-2 градусів, вдень температура складе до -5 - 0 градусів. У суботу синоптики чекають змінну хмарність. Вночі градусники покажуть близько -13/-8 градусів, денна температура повітря становитиме -8/-3 градуси. Вітер північно-східний, 7м/с. На дорогах ожеледиця, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «В Україну йдуть морози і ожеледиця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі