пʼятниця, 10 серпня 2018 20:30

В українському порті виявили російське судно під санкціями

В українському порті виявили російське судно під санкціями
Танкер збираються заарештувати. Фото: Marine Traffic

У порту Херсона співробітники СБУ виявили російської судно. Воно належить компанії, внесеної в український списку санкцій.

Танкер "Mekhanik Pogodin" під прапором РФ сьогодні зайшов в торговий порт Херсона, повідомив у Facebook представник президента України в Криму Борис Бабін.

"Упевнений, що вийде з цього порту воно не скоро. Упевнений також, що на цей раз справу нікому розвалити не вдасться. Оскільки санкційні питання і КПК речі різні - беремо справу на невсипущий контроль в межах повноважень", - зазначив Бабин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корабель і житло Януковича арештували

"Питання поставок нафтопродуктів судами під прапором РФ внутрішніми водними шляхами та пов'язаним ризиків представництво піднімало на вищому рівні, так само, як і інтенсифікацію контролю за режим санкцій в сфері судноплавства. Радий, що є ті, хто нас чує", - додав він.

Бабин уточнив, що санкції на арешт судна ще немає, однак до його отримання "ніхто нікуди не дінеться".

Корабель управління ВМС України "Славутич", захоплений навесні 2014 року російськими окупантами в Криму, готують до включення до складу Чорноморського флоту РФ. Човен має поповнити ряди 30-ї дивізії надводних кораблів.

Зараз ви читаєте новину «В українському порті виявили російське судно під санкціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі