понеділок, 09 червня 2008 08:34

В українських таборах УНА-УНСО тренують радикальних білоруських опозиціонерів - ТБ Білорусі

За версією Першого національного каналу Білорусі, в Україні існують воєнізовані табори УНА-УНСО, де проходять підготовку угрупування радикальних білоруських опозиціонерів.

Автори програми "Панорама тижня" стверджують, що один з таких таборів знаходиться в лісовому масиві в Тернопільській області України, і на початку травня там проходили інтенсивні заняття.

"Учасники табору відпрацьовували методи захоплення заручників, напади на населені пункти, прийоми розвідки і маскування", - розповіли автори сюжету.

У програмі також йшлося про те, що "бойовики УНА-УНСО, які організували табір, проходили бойову підготовку в гарячих точках на території колишнього Радянського Союзу".

Нагадаємо, раніше Перший національний телеканал Білорусі показав сюжет, в якому звинуватив посольство США в тому, що американські дипломати під прикриттям боротьби з тероризмом організували шпигунську мережу серед громадян країни.

А днями Білоруське ТБ звинуватило посольство США у фінансуванні представників білоруської опозиції.

За матеріалом: Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «В українських таборах УНА-УНСО тренують радикальних білоруських опозиціонерів - ТБ Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі