вівторок, 29 травня 2007 14:29

В Україні з"явився новий вид шахрайства

Правоохоронні органи України повідомляють про факти нових форм незаконного виманювання грошей у населення. Схема шахрайства не складна: фірма бере гроші за ремонтні роботи і, не виконавши замовлення, просто зникає, змінивши свою фактичну адресу і відповідно керівництво.

За справу узялися експерти, які радять: перш ніж довірити ремонтні роботи свого приміщення такій фірмі, перевірте репутацію підприємства, а також уважно вичитуйте всі пункти договору про ремонтні роботи. Також експерти відзначають, що не слід наперед платити за ще не надані послуги.

Разом з тим, у випадку якщо майстри-ремонтники виконали додаткові роботи, не сповістивши замовника, він має право не оплачувати цієї послуги. Не варто забувати, що на кожному підприємстві, яке надає подібні послуги, також повинні бути куточок покупця - правила обслуговування населення. По закінченню ремонту сторони повинні скласти акт про виконані роботи, повідомляють Подробности.


Зараз ви читаєте новину «В Україні з"явився новий вид шахрайства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі