неділя, 19 жовтня 2008 15:14

В Україні з"явилася партія "Любителів сала"

У Луцьку триває ІІІ чемпіонат любителів сала "З любов`ю… до сала".

Як передає кореспондент УНІАН, організатор свята Віталій Іваницький розповів, що з нагоди такої події було створено нову партію – "Любителів сала".

Протягом сьогоднішнього дня у рамках чемпіонату в Луцьку проходить виставка-продаж сала і виробів з сала. Наразі тривають змагання силачів-учасників чемпіонату "Саломани-богатирі", під час якого планується встановлення нового рекорду – віджимання на одній руці від землі саломаном Олександром Бойком, а також "Рекорди любителів сала" – конкурс серед учасників чемпіонату на швидкість поїдання сала.

Крім того, у програмі фестивалю конкурс краси серед свиней, виставка кращих порід свиней "Чарівне рильце", інформаційний калейдоскоп про роль сала в життєдіяльності людини і суспільства "Сало, воно є завжди сало!", конкурс "Саломанів-товстунів" – на найважчого учасника чемпіонату. А також, церемонія встановлення рекорду у "Книгу рекордів України" і "Книгу рекордів Гіннеса" на найдовший у світі бутерброд з салом і споживання його всіма бажаючими та презентація найбільшого у світі бутерброду з салом в народному клубі "Майдан" за участю представників "Книги рекордів України" та "Книги рекордів Гіннесса" "Український салбургер".

Закриття IIІ-го чемпіонату любителів сала "З любов`ю... до сала" та нагородження переможців відбудеться о 18.00 годині.
Зараз ви читаєте новину «В Україні з"явилася партія "Любителів сала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі