пʼятниця, 21 березня 2008 08:35

В Україні зняли перший порнографічний блокбастер (ФОТО)

Павло Гудімов перейшов на шокову терапію своєї аудиторії. До традиційного пригодницьку драйву і вже трохи набридлої рожевої романтики Паша і ко вирішили додати трохи сексу.

Так, конкурс молодих режисерів, оголошений минулого року групою "Гудімов" завершився зйомками нового відео. Кліп на пісню "Баста" відзняли 6-го березня.

При цьому творці кліпу анонсують його як перший український еротичний блокбастер, в якому всі 3 хвилини відео - це безперервна сцена кохання.

"Це перший український порнографічний кліп, денну ротацію якого можуть навіть заборонити", - каже лідер групи "Гудімов" і художник-постановник кліпу Павло Гудімов.

Тим не менше Пашу це не зупинило і він спокусився на сценарій 23-річного режисера з Івано-Франківська Віто Бакіна.

"Під цю пісню хочеться кохатись. І це має бути не епізодично, а постійно і ДУЖЕ відверто", - написав у своєму сценарії переможець режисерського конкурсу Бакін.

Зрозуміло, знайти моделей-акторів, здатних повністю довіритись задуму режисера було нелегко. Ще б пак - відверто й безсоромно, як у житті, кохатися перед камерами протягом кількох годин!

Однак на поміч прийшла, хоч і не безпосередньо, відома модель Влада Литовченко. Після тривалого й виснажливого кастингу на головні ролі у кліпі "Баста" запросили моделей саме з її агентства.

Тож головні ролі коханців у кліпі були довірені двадцятирічній Марічці й на рік старшому за неї Сашку.

Парочка так увійшла в раж, що буквально запалила знімальний майданчик. Відео було відзняте в рекордні терміни - за 10 годин.

Зйомки кліпу "Гудімов" проходили у подільському лофті. У відео також використано живопис Влади Ралко і Миколи Маценка.

З огляду на те, що кліп побудований на еротизмі від початку до кінця, а в ефір потрапити хочеться, буде змонтовано 3 версії відео "Баста".

Перша - для денного ефіру, друга - для вечірнього і окремо - повна нецензурована версія, яка буде доступна тільки на сайті групи "Гудімов".

Телевізійна прем"єра відео "Баста" запланована вже на першу половину квітня.

Між іншим, відео "Баста" зняте з використанням камери, якою, зокрема, знімалась стрічка "Амелі" французького режисера Жана-П"єра Жене, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «В Україні зняли перший порнографічний блокбастер (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі