середа, 17 лютого 2021 12:08

В Україні запустили сайт про вакцинацію

В Україні запустили сайт про вакцинацію
На сайті також розмістять статистику про те, як триває майбутня вакцинація в Україні. Фото: pixabay

В Україні запрацював інформаційний сайт про вакцинацію від коронавірусу.

На ресурсі Міністерства охорони здоров'я можна знайти необхідні відповіді щодо щеплення в Україні, повідомляє пресслужба МОЗ в Telegram.

Портал vaccination.covid19.gov.ua є офіційним джерелом інформації. Можна отримати дані про етапи та цільові групи вакцинації, які вакцини використовуватимуть, та як відбуватиметься цей процес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні створили мобільні групи для вакцинації населення

"Це 1-ша версія порталу з базовою інформацією для громадян, зокрема з налаштуваннями для людей з порушеннями зору. До кінця лютого функціонал порталу буде розширений додатковими розділами та мобільною версією. Після оновлення сайт буде розділений на 2 частини. 1-ша міститиме інформацію для широкої аудиторії, а 2-га - спеціалізовану інформацію для медичних працівників", - повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

На сайті також розмістять статистику про те, як триває майбутня вакцинація в Україні.

"Усі дані на сайті оновлюватимуться у режимі, наближеному до реального часу", - кажуть у МОЗ.

З 1 березня кожен українець зможе записатися на безкоштовну вакцинацію від коронавірусу. Буде 3 доступні способи: через сайт "Вакцинація від Covid-19", через електронний кабінет у свого сімейного лікаря, зателефонувавши на гарячу лінію МОЗ щодо протидії Covid-19 за номером 0800602019.

Зараз ви читаєте новину «В Україні запустили сайт про вакцинацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі