понеділок, 15 грудня 2008 09:48

В Україні відмінили розіграш рекордного в історії країни джекпоту

Нікому з українців так і не вдалося виграти 26-мільйонний джекпот Національної лотереї, який розігрувався з 14 квітня 2007 року, пише газета Сегодня.

Як повідомляє газета, через відсутність щасливчика в кінці листопада частина джекпота була розподілена між людьми, які вгадали найбільшу кількість цифр, а 10 мільйонів було повернено страховій компанії, яка вирішила прийняти участь в грі і в 2007 році внесла цю суму як первинний внесок.

Як розповіла співробітник інформаційної лінії Нацлотереї Тетяна, максимальна кількість вгаданих цифр цього року весь час досягала п"яти, а необхідні для отримання головного призу 6 цифр ніхто не вгадав. Тому 8,5 млн розподілили між 13 учасниками лотереї.

"Дев"ять людей, які зробили ставки в одну гривню, отримали по 500 тисяч грн. Із ставкою в 2 грн - 5 цифр - вгадав тільки один щасливчик і отримав мільйон гривень. Із ставкою в 3 грн виграли три людини і отримали 1,5 млн грн", заявила представник лотереї.

За її словами, чималу суму в 10 млн вони повернули страховій компанії, яка в 2007 році внесла гроші на первинний внесок. Проте цими грошима зацікавився Мінфін України, який ініціював перевірку законності розподілу грошей Національною лотереєю.

"Доручення перевірити діяльність Української національної лотереї було дане після появи в ЗМІ дивної інформації про перерахування величезної суми грошей в одну із страхових компаній України, назву якої ми поки з"ясовуємо. Ми хочемо перевірити законність цих дій", заявили в прес-службі Мінфіну. У разі підтвердження інформації про нецільове використання засобів джекпота компанія може бути позбавлена ліцензії.

Зараз ви читаєте новину «В Україні відмінили розіграш рекордного в історії країни джекпоту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі