четвер, 07 жовтня 2010 10:09

В Україні уже випав перший сніг

В Україні уже випав перший сніг

У Криму випав перший сніг. Цього тижня білою стала вершина гори Чатир-Даг.

Зараз сніг лежить на верхньому плато гори. "Засипані снігом ділянки добре видно з ялтинської траси", - розповіли Новому регіону очевидці.

Директор центру спелеотуризму Онікс-тур Олександр Козлов розповів, що сніг на Чатир-Дазі випав у понеділок. "Це правда. Сніг справді лежить на верхньому плато. Але журавлі поки не відлітали", - зазначив Козлов. За його словами, денна температура повітря на Чатир-Дазі становить близько трьох градусів тепла.

У кримському Гідрометцентрі не змогли підтвердити інформацію про перший сніг, пояснивши, що на Чатир-Дазі спостереження не ведеться. "На Ай-Петрі і Ангарському перевалі снігу поки не було. Що стосується Чатир-Дага, то там сніг цілком може бути. Згідно з останньою синоптичною ситуацією температура там наближається до нульової позначки", - розповіли синоптики, повідомляє РІА "Новый регион".

Нагадаємо, за прогнозом Гідрометцентру, зима цього року буде не дуже суворою і холодною, але будуть окремі періоди значного похолодання.

Зараз ви читаєте новину «В Україні уже випав перший сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі