субота, 09 лютого 2008 12:52

В Україні у кількох областях діяв підпільний алкогольний синдикат

Викрито підпільний алкогольний синдикат діяв у кількох областях

Спільними зусиллями податкових міліціонерів Вінницької, Тернопільської та Чернівецької областей вдалось виявити і припинити виробництво та збут підробленої алкогольної продукції на території кількох областей.

Як повідомили у Відділі громадських зв"язків ДПА у Вінницькій області, для виявлення підпільного синдикату була задіяна ціла низка слідчо-оперативних заходів, в ході яких було затримано реалізатора фальшивих акцизних марок та виробника фальсифікату. Обшуки підозрілих співучасників здійснювали одночасно у всіх регіонах. В результаті вилучено більш як 102 тис. шт. акцизних марок на алкогольні напої встановленого зразка України з ознаками підробки.

Потім виявили виробника фальшивих металевих пробок для коркування пляшок. "Спеціальне обладнання для їх виготовлення та нанесення фарби на пробку, кліше відомих торгових марок, трафарети, засоби радіозв"язку та майже 8 тис. грн., знайдені під час обшуку, засвідчили – діє підпільний цех", зазначили в податковій. Більш як 1100 штук пробок – підтвердили це. В іншому місці зберігався спирт, готовий до збуту. Усього під час операції вилучено майже 80 тис. літрів спирту, 500 літрів рідини, схожої на нього, 7 кг хімічних сполук для очистки водно-спиртової суміші, 195 пляшок готової до реалізації фальсифікованої продукції.

Двох організаторів злочинної мережі реалізації фальшивих акцизних марок та пробок відомих брендів заарештовано, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В Україні у кількох областях діяв підпільний алкогольний синдикат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі