понеділок, 26 грудня 2022 14:50

В Україні суттєво погіршиться погода: прогноз до кінця року

Температура повітря до кінця тижня та 2022 року хлюпотітиметься переважно у "плюсових теплих ваннах".

Новий рік українці зустрічатимуть теплою погодою, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"З коливаннями, очевидно, проте все ж нижче нуля температура не опускатиметься. Принаймні вдень. Що завтра в Україні? Дощ та мокрий сніг охоплять більшість нашої території. Та й взагалі, погода завтра буде некомфортною, бо до опадів приєднається рвучкий, часом сильний, вітер", – наголосила вона.

Максимальна температура повітря в більшості областей становитиме +3...9°С, на північному сході та сході свіжіше, +1...3°С.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Новий рік українці зустрічатимуть теплою погодою
Новий рік українці зустрічатимуть теплою погодою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники показали неймовірні кадри казкової зими у Карпатах

У Києві опади розпочнуться вже сьогодні ввечері – піде мокрий сніг. Завтра, 27 грудня, у столиці йтиме переважно дощ. Вітер очікується рвучкий, до сильного. Температура повітря найближчої ночі становитиме 0...-1°С, а завтра вдень потепліє до +5°С.

Надалі небо втихомириться, опади в Україні до кінця 2022 року малоймовірні, і лише 1 січня атмосфера повиблискує новорічним дощиком.

Погода в Україні на різдвяно-новорічні свята буде така ж, як і торік – без великих морозів, малосніжна, здебільшого тепла, з дощами, повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін. Загалом цьогорічна зима не повинна бути занадто холодна. Сильних морозів не буде, як минулої та позаминулої зими, сказав він.

Зараз ви читаєте новину «В Україні суттєво погіршиться погода: прогноз до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі