понеділок, 28 листопада 2022 15:50

В Україні суттєво погіршиться погода: оновлений прогноз

29 листопада в Україні подекуди очікується значне погіршення погоди. Через підмерзання вночі та вранці очікується ожеледиця.

Температура повітря у більшості областей у вівторок вдень коливатиметься -2...+4℃, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. У Криму буде до +7...12℃.

"Вітер буде зі сходу, південного сходу, поривчастий, некомфортний, у центрі, на півдні, північному сході та в східних областях можливі штормові пориви. Особливо небезпечним вітер може бути в прибережних зонах, в Приазов'ї – до штормових хвиль", – зазначила вона.

Завтра в Україні також очікуються сніг та мокрий сніг від Житомирщини, Київщини через Кропивницький, Хмельниччину, зачіпаючи Черкащину, Вінниччину й до Одещини. В Одеській області опади будуть у вигляді дощу. На решті території буде сухо.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Сніг у вівторок випадатиме неширокою смужкою від Житомирщини, Київщини через Кропивницький, Хмельниччину, зачіпаючи Черкащину, Вінниччину до Одещини.
Сніг у вівторок випадатиме неширокою смужкою від Житомирщини, Київщини через Кропивницький, Хмельниччину, зачіпаючи Черкащину, Вінниччину до Одещини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ накриють небезпечні метеоявища: прогноз в Україні на сьогодні

У Києві 29 листопада очікується мокрий сніг, а також ожеледиця чи "каша" на дорогах.

"Вітер зі сходу, рвучкий. Через такий вітер повітря відчуватиметься холоднішим – не так тепліше, як щільніше одягайтеся", – радить Діденко.

За її даними, протягом дня у вівторок у Києві буде близько нуля.

Погода в Україні на різдвяно-новорічні свята буде такою ж, як і торік – без великих морозів, малосніжна, здебільшого тепла, з дощами, повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін.

Загалом цьогорічна зима не повинна бути занадто холодною. Сильних морозів не буде, як минулої та позаминулої зими, сказав він.

Зараз ви читаєте новину «В Україні суттєво погіршиться погода: оновлений прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі