вівторок, 21 жовтня 2008 09:46

В Україні створять найбільшу картину в світі

Гігантське полотно в найближчому майбутньому обіцяє створити український художник Роман Бончук, який набув популярності, написавши величезну картину "Хроніка України". Новий монументальний проект носить назва "Хроніка людства" і сягатиме в довжину 1,5 кілометра.

У задумах художника - зобразити основні історичні сюжети, пережиті цивілізацією: від створення світу і до сьогоднішнього дня. Зараз Роман Бончук працює над макетами і сюжетними лініями.

За попередніми накиданнями, загальне число персонажів історичного полотна досягатиме п"яти мільйонів, і до двох тисяч налічуватимуть сюжетні ходи. Роман Бончук має намір втілити свою ідею за п"ять років, а при вдалому ході робіт - за три роки, повідомляє "Newsru.com".

Правда, в цьому випадку йому доведеться щодня без вихідних малювати по 4,5 тис. персонажів. Як художникові вдасться це зробити, не повідомляється. Проте через кілька років він сподівається виставити картину на Єлісейських полях в Парижі.

Зараз ви читаєте новину «В Україні створять найбільшу картину в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі