середа, 08 жовтня 2008 09:39

В Україні стартує фестиваль короткометражок "Назад до літа"

В Україні стартує фестиваль короткометражок "Назад до літа"

У четвер, 9 жовтня, в столичному кінотеатрі Жовтень стартує новий фестиваль короткометражних фільмів FutureShorts. Назад до літа! Покази пройдуть в Києві, Харкові, Львові і Донецьку.

Нова програма Future Shorts — неспокійний стик літа і осені: пляжний румунський нуар "Хвилі", бразильські підлітки, що вперше цілуються, в "Саліві", майже порнаграфічний глем-треш у фільмі "Алекс та її сідниці".

До анімаційної частини програми увійшов лауреат премії "Оскар" "Я зустрів Моржа" — жива ілюстрація до інтерв"ю, що дав Джон Ленон своєму малолітньому фанатові майже сорок років тому.

І ще одна родзинка програми – українська стрічка "Людина з мобільним апаратом" молодого київського режисера Євгенія Тімохина. Чотирьоххвилинна картина про життя в прискореній перемотці отримала "Приз за кращу операторську роботу" на фестивалі мобільного кіно Djuice mobile movie fest.

"Думайте інакше, відчувайте інакше - короткометражне кіно створене саме для цього!" - затверджують його творці, повідомляє Future Shorts

Зараз ви читаєте новину «В Україні стартує фестиваль короткометражок "Назад до літа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі