четвер, 31 травня 2007 19:11

В Україні презентували найтонший в світі телефон

У Києві представили найтонший телефон в світі - Samsung U100. Телефони цієї моделі з"являться в Україні в середині червня цього року.

Якщо власник телефону потрапить в екстремальну ситуацію, він може скористатися додатком SOS-messaging. Для цього досить чотири рази підряд натиснути на будь-яку з клавіш і телефон відправить sms-повідомлення "я в біді" на наперед запрограмований номер.

Одержувач sms передзвонює власникові і автоматично потрапляэ в прямий ефір події, тобто чує те, що відбувається.

У разі крадіжки або втрати телефону його власник завжди зможе скористатися функцією пошуку загубленого телефону. Як тільки телефоном хто або скористається, вставивши в нього іншу сім-карту, власникові обов"язково прийде повідомлення на раніше запрограмований номер телефону з номером нового користувача.

Одним з нововведень стала інноваційна технологія енергозбереження OPUS (Optimized Power Usage Solution). Вона дозволяє продовжити час роботи батареї телефону в режимі розмови, при роботі камери і відтворенні відео, а також в режимі музичного плеєра, повідомляє Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «В Україні презентували найтонший в світі телефон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі