четвер, 01 червня 2017 00:29

В Україні планують запустити національну туристичну програму

В Україні планують запустити національну туристичну програму
В Україні буде туристична програма. Фото: Атор

Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ), ПриватБанк, Visa International Service Association та Національна туристична організація України запускають програму підтримки туризму в Україні.

Відповідний меморандум підписали перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, голова правління "Приватбанку" Олександр Шлапак, голова асоціації "Національна туристична організація України" Андрій Гинку і регіональний менеджер Visa International Service Association Ірина Камхадзе, передає РБК-Україна.

"Програма дозволяє вільно, спокійно, якісно, ефективно пересуватися як всередині, так і за межами України", - сказав Кубів. За словами ініціаторів проекту, система передбачає також і підключення інших потенційних партнерів, зокрема, "Міжнародних авіаліній України", "Укрзалізниці", "Автолюкса", "Убера" і мереж готелів Premier Hotels, Intercontinental, "Рейкарц", мережевих туроператорів і турагентів, страхових компаній, мобільних операторів, заправних мереж, ресторанів, клубів, музеїв та інших туристичних локацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італії роздають старовинні замки

Проект спрямований на поліпшення умов і якості в'їзного та внутрішнього туризму в Україні, кращого доступу до об'єктів української туристичної інфраструктури, створення системи знижок для постійних мандрівників через застосування сучасних технологій та інноваційних програм. Програма також передбачає широке використання сучасних технологій і цифрових рішень, передбачає спеціальний мобільний додаток для зручності користувачів, а також комплекс маркетингових офлайн заходів для мандрівників.

А ми нагадуємо, що з 11 червня список місць для подорожей активному туристу значно зросте.

Зараз ви читаєте новину «В Україні планують запустити національну туристичну програму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі