четвер, 10 червня 2021 11:46

В Україні перестали видавати водійські посвідчення

В Україні перестали видавати водійські посвідчення
За відновленням надання послуг у сервісних центрах МВС потрібно стежити на сайті РСЦ ДСЦ МВС відповідного регіону. Фото: mvs.gov.ua

В Україні призупинили видачу та обмін водійських посвідчень.

У центрах МВС закінчилися спеціальні бланки, на виготовлення яких знадобиться час, повідомили на офіційному сайті Головного сервісного центру.

"У зв'язку з перебоями в поставках бланкової продукції можливе тимчасове припинення надання адмінпослуг з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, а також видачі водійських посвідчень", - йдеться у повідомленні.

Бланки виготовляє ДП "Поліграфічний комбінат Україна". Там заявили, що відновлення виготовлення свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів планується орієнтовно за два дні.

Про відновлення надання послуг у сервісних центрах МВС повідомлять на сайті РСЦ ДСЦ МВС відповідного регіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почали видавати водійські посвідчення нового зразка

МВС запустило на порталі держпослуг "Дія" функцію заміни посвідчення водія, а також оголосило про запровадження електронної зміни реєстрації місця проживання в семи містах України. У тестовому режимі опція зміни реєстрації буде доступна для жителів столиці, Харкова, Вінниці, Луцька, Рівного, Маріуполя та Кривого Рогу. А вже до кінця року — для всієї України. Потрібен лише паспорт у вигляді ID картки.

Зараз ви читаєте новину «В Україні перестали видавати водійські посвідчення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі