неділя, 03 серпня 2008 17:08

В Україні перекинувся пасажирський автобус "Москва-Кишинів"

В Чернігівській області в неділю вранці з"їхав у кювет і перекинувся автобус "SETRA" сполученням Москва-Кишинів. Внаслідок ДТП загинула 29-річна громадянка Молдови, ще трьох госпіталізовано.

Двоє з госпіталізованих - 62-річний чоловік і 36-річна жінка - також громадяни Молдови. Їх доправлено до 2-ї Чернігівської міської лікарні. "Їхній стан медики оцінюють як тяжкий", - сказано в повідомленні.

В автобусі знаходилися 53 пасажири і два водії, серед них четверо громадян України, один - Росії, решта - громадяни Молдови.

"За попередньою версією, близько 6 години ранку водій заснув за кермом, автобус з"їхав у кювет, збив придорожнє дерево і перекинувся на правий бік", - мовиться в повідомленні.

Трагедія трапилася поблизу сіла Києнка Чернігівського району на 145-му кілометрі траси Москва-Кишинів.

Автобус належить фірмі-перевізникові з Молдови.

Близько 4 годин ранку автобус перетнув державний кордон України. "Двічі 43-річного водія зупиняли працівники ДАІ і перевіряли його стан. Він відповідав, що з ним все гаразд", - зазначають в прес-службі ГУ МІНЧС.

Це друге за останнє два місяці ДТП з рейсовим автобусом з Молдови в Чернігівській області. Так, 12 червня поблизу сіла Червоне Озеро рейсовий автобус сполученням Кишинів-Москва з"їхав у кювет і перекинувся. Тоді на місці ДТП загинули чотири людини, ще дев"ять були травмовані, повідомляє Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «В Україні перекинувся пасажирський автобус "Москва-Кишинів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі