середа, 15 січня 2020 01:16

В Україні переатестують податківців

В Україні переатестують податківців
Прем'єр Гончарук дав доручення керівнику ДПС Сергію Верланову.

План проведення переатестації податківців повинні підготувати за два тижні.

Таке доручення від прем'єр-міністра Олексія Гончарука отримав керівник Державної податкової служби Сергій Верланов.

"Провести перевірку доброчесності та відповідності антикорупційному законодавству керівників територіальних органів ДПС та її Центрального апарату. А також у двотижневий строк розробити та подати КМУ план переатестації усіх співробітників ДПС України. Ті, хто думає, що й досі можна спокійно красти та відсидітися у тіні - глибоко помиляються. Безкарно красти, вимагати гроші та будувати тіньові схеми більше не дозволено", - написав глава уряду у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 11 місяців податкова зібрала на 92,4 млрд грн більше, ніж торік - Верланов

Таким чином Гончарук відреагував на затримання співробітниками НАБУ в.о. начальника управління Державної податкової служби в Одеській області Наталії Чеботарьової за спробу підкупу співробітника прокуратури. Прем'єр доручив Верланову поїхати до Одеси, розібратися в ситуації та доповісти про результати.

Очільницю Одеської обласної податкової служби підозрюють у спробі підкупу працівника регіональної прокуратури – вона нібито пропонувала 25 тисяч доларів, аби той закрив очі на корупційні схеми податкової. Чиновницю затримали на гарячому, після чого від посад відсторонили усе керівництво Одеської податкової.

Зараз ви читаєте новину «В Україні переатестують податківців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі