вівторок, 28 грудня 2010 10:15

В Україні не буде свого Лас-Вегасу, бо люди дуже бідні

В Україні не буде свого Лас-Вегасу, бо люди дуже бідні

Спеціальні гральні зони не приживуться в Україну через низький рівень життя.

Про це заявив віце-прем'єр, міністр інфраструктури Борис Колесніков, пише Сегодня.

"З самого початку було зрозуміло, що російський проект гральних зон - це мертвонароджене дитя! Це може бути додатковою послугою для людей, які відпочивають у Криму, але не більше", - заявив Колесніков.

"Треба ж не забувати, який у нас рівень життя! Спеціальні зони типу Лас-Вегасу чи Атлантік-Сіті прижилися тільки в США, де доходи людей не можна порівняти з нашими. У нас немає гравців у такій кількості, щоб вони спеціально прилітали до Севастополя пограти", - пояснив віце-прем'єр.

Нагадаємо, в кінці червня 2009 року Президент України Віктор Ющенко підписав Закон "Про заборону грального бізнесу в Україні", який 15 травня був прийнятий Верховною Радою України. Закон забороняє не лише гральний бізнес, але й участь в азартних іграх.

Будучи головою Держкомпідприємництва, Михайло Бродський хоче дозволити розміщувати гральні зони в Криму і Карпатах в трьох-і чотиризіркових готелях.

Як повідомлялося, Верховна Рада України ухвалила у другому читанні та в цілому законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дотримання законодавства про заборону грального бізнесу в Україні". Рада ввела кримінальну відповідальність за гральний бізнес і підвищила штрафи за нелегальні казино.

Зараз ви читаєте новину «В Україні не буде свого Лас-Вегасу, бо люди дуже бідні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі