неділя, 01 червня 2008 12:48

В Україні будуть видавати "National Georaphic"

Національне географічне товариство США має намір видавати в Україні журнал "National Georaphic".

Як повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України, про це йшлося на зустрічі міністра закордонних справ України Володимира Огризка з директором Інституту археологічної океанографії Університету Род Айленд (США) Робертом Баллардом та представниками Національного географічного товариства США (National Georaphic).

У ході бесіди було обговорено стан реалізації українсько-американського наукового співробітництва до 2012 року щодо дослідження глибин Чорного моря з метою пошуку та підняття на поверхню об"єктів культурної спадщини від античних до наших часів.

Сторони відзначили високий рівень співпраці обох країн на цьому напрямі та окреслили подальші пріоритети у цьому контексті. Зокрема, наголошувалося на необхідності якнайшвидшого відкриття в Криму Морського музею України, в якому б виставлялися знайдені експонати.

Іншим важливим напрямом співпраці, який було підтримано українською стороною, стала пропозиція Національного географічного товариства США щодо започаткування україномовного видання журналу "National Georaphic", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В Україні будуть видавати "National Georaphic"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі