субота, 05 листопада 2022 14:50

В Україну йде суттєве похолодання і дощі

Неділя в Україні очікується холоднішою за попередні дні. Вночі може вдарити мороз до -3°С, а вдень буде у межах +4...9°С.

Тепліше повітря зависне ще на півдні та заході України, +9...14°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. У Криму буде до +16°С.

"Дощі пройдуть у західних областях, на Вінниччині та Житомирщині. Ввечері дійдуть до Київщини. На решті території України опадів не буде", – написала вона.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Неділя в Україні очікується холодною
Неділя в Україні очікується холодною

У Києві завтра холодно та вогко, місцями тумани, а ввечері – дощ. Температура повітря 6 листопада максимально становитиме +7...9°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частину України накриють дощі: оновлений прогноз на суботу

Наступного тижня погода істотно не зміниться, навіть трохи потепліє.

Згадуємо різницю між туманом та серпанком: туман – це видимість нижче й значно нижче 1 км. Серпанок – синок туману, видимість майже 1 км, не менше.

Останній місяць цьогорічної осені в Україні буде переважно холодним. Початок листопада ще потішить теплом, але потім стрімко й відчутно похолодає, розказав народний синоптик Стас Щедрін.

До 6 листопада в більшості областей переважатиме "відносно теплий" характер погоди. Від 7–9 листопада та всю другу декаду місяця є велика ймовірність, що країну накриє відчутне похолодання. За винятком півдня. Подекуди навіть до "мінусів" у денний період.

Зараз ви читаєте новину «В Україну йде суттєве похолодання і дощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі