вівторок, 28 грудня 2021 09:25

В Україні вирує негода: оголосили штормове попередження

В Україні вирує негода: оголосили штормове попередження
Погодні умови можуть спричинити порушення руху транспорту та відключення енергозабезпечення населених пунктів. Фото: t.me/dsns_telegram

Потужний циклон спровокував в Україні ускладнення погодних умов 28 грудня.

Очікуються штормовий вітер, хуртовини та сніг до 20 см, повідомляє пресслужба ДСНС. Оголосили перший рівень небезпечності, жовтий.

"Погодні умови можуть спричинити порушення руху транспорту й відімкнення енергозабезпечення населених пунктів", - ідеться в повідомленні.

У південних, Вінницькій, Хмельницькій і Чернівецькій областях, а також у центральних і східних регіонах очікуються значні опади у вигляді снігу й мокрого снігу з його налипанням. Приріст снігового покриву становитиме 10-20 см.

Мокрий сніг, дощі й ожеледь очікуються в південних і центральних областях. Майже на всій території України, крім західних і північних областей, на дорогах ожеледиця та снігові замети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники попередили про небезпеку сходження лавин у Карпатах

Густий туман у Києві й Київській області синоптики прогнозують на 28 грудня. Туман накриє регіон уранці й уночі. На дорогах також буде ожеледиця. Вітер східний із переходом на північно-західний, швидкість - 5-10 м/с. Температура вдень -3...5°С.

Зараз ви читаєте новину «В Україні вирує негода: оголосили штормове попередження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі