середа, 23 травня 2007 11:18

В теракті в Анкарі підозрюють курдських бойовиків (ФОТО)

Вибух стався вчора біля входу в торговий центр в районі Улус в старій частині Анкари, столиці Турції. В цей час поблизу знаходилися сотні людей. За останніми даними число загиблих від вибуху досягло 7 чоловік, а поранених - до 100.

За свідченням очевидців вибух зробив терорист-смертник, що під"їхав до торгових рядів на мотоциклі. Вони стверджують, що бачили, як з місця події були зібрані фрагменти тіла терориста-смерника і відвезені на одній із машин швидкої допомоги.

До цього моменту арештовано близько 10 чоловік, підозрюваних в причетності до теракту в Анкарі, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Джерела в поліції стверджують, що до вибуху можуть мати причетність бойовики сепаратистської Робочої партії Курдистану. Поліцейські стверджують, що при теракті використовувалася пластикова вибухівка А-4, яку зазвичай застосовують бойовики цього угрупування.

РПК і вхідне в неї радикальне угрупування "Соколи звільнення Курдістана" (ТАК) раніше неодноразово здійснювали теракти в турецьких містах і на курортах, повідомляє РИА Новости.

Фото Рейтерс.

Зараз ви читаєте новину «В теракті в Анкарі підозрюють курдських бойовиків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі