Ексклюзиви
неділя, 20 січня 2008 13:39

В Тбілісі мітингує об"єднана опозиція

Декілька десятків тисяч чоловік зібрала об"єднана грузинська опозиція на тбіліському іподромі в день інавгурації Михайла Саакашвілі на пост президента країни в неділю, 20 січня.

Прихильники опозиції повністю заповнили поле іподрому, люди продовжують прибувати. Опозиція опротестовує підсумки позачергових президентських виборів, стверджуючи, що в ході голосування мали місце масові фальсифікації.

Об"єднана опозиція планувала в день інавгурації президента провести акцію в центрі міста, проте, в цьому було відмовлено мерією, у зв"язку з чим мітинг був перенесений на територію іподрому.

"Ця акція - наш протест проти інавгурації", - заявив один з лідерів опозиції Леван Гачечіладзе. За його словами, масштаби акцій протесту опозиції зростатимуть з кожним днем.

Представники опозиції, виступаючи перед присутніми, заявляють, що акції протесту продовжаться, і опозиція не погодитися на пропозицію влади про надання постів в уряді, повідомляє "Новости-Грузия".

Зараз ви читаєте новину «В Тбілісі мітингує об"єднана опозиція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути