неділя, 10 лютого 2008 10:48

В Судані заарештовані двоє підозрюваних у вбивстві американського дипломата

Поліція Судану в суботу заарештувала двох підозрюваних у вбивстві американського дипломата в Хартумі, повідомляє агентство France Presse. В ході облави на лігво злочинців були поранені декілька поліцейських, один мирний житель, а також один з підозрюваних. Затримання ймовірних вбивць стало підсумком розслідування, що тривало більше місяця.

За словами представника поліції, допит підозрюваних, імена яких поки не розголошуються, був початий відразу ж після затримання.

Нагадаємо, що 33-річний Джон Гренвілл, співробітник Агентства міжнародного розвитку США (USAID) був обстріляний в своїй машині в центрі Хартума, столиці Судану, першого січня 2008 року. Його водій-суданець помер на місці, а сам Гренвілл був доставлений в лікарню, де йому зробили термінову операцію. Проте врятувати йому життя не вдалося.

Відповідальність за вбивство узяла на себе терористична організація "Ансар аль-Тавхид". Як йшлося в заяві терористів, американець був убитий за "спроби підняти прапор християнства над Суданом", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Судані заарештовані двоє підозрюваних у вбивстві американського дипломата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі