пʼятниця, 25 січня 2008 14:14

В США судять "соромливого" грабіжника: він не захотів брати гроші

В Сполучених Штатах судять соромливого грабіжника, який не захотів брати гроші в банку.

72-річний житель штату Вірджинія судитимуть за пограбуванні банку в місті Лінчбург. При цьому злочинець відзначився курйозною поведінкою, оскільки в якийсь момент передумав і спробував повернути гроші, повідомляє Фактnews з посиланням на Associated Press.

Втім, державне звинувачення зібрало достатню кількість доказів, щоб все одно притягати соромливого грабіжника до кримінальної відповідальності.

Дюваль Александер Девіс звинувачується в грабежі з використанням вогнепальної зброї. За даними слідства, обвинувачений увірвався 29 листопада в будівлю банку Carter Bank and Trust, де, погрожуючи зброєю, зажадав від керівника "видати йому всю готівку". При цьому злочинець двічі вистрілив в повітря з пістолета.

Після цього, за словами свідка-касира, грабіжник прийшов в замішання, повернув їй гроші і попросив викликати поліцію. При цьому, стверджує жінка, нальотчик також намагався віддати їй свій пістолет.

У поліції Девіс пояснив свій вчинок тим, що віце-мер Лінчбурга Берт Додсон недавно позбавив його притулку. До 2006 року грабіжник володів трейлером на Кэмпбелл-авеню. А пізніше там розмістилася компанія Dodson Brothers Exterminating, до якої має відношення Додсон.

В середу вдень, 23 січня, Додсон вимушений був публічно виправдовуватися: нібито його компанія нікого не виселяла. Хоча він визнав, що в грудні 2006 року зустрічався з місцевими жителями і натякав їм на те, що фірма має намір осісти тут надовго і їй потрібні прилеглі території.

На 4 лютого призначені судові слухання у справі Девіса. Зараз він утримується в міській в"язниці.  
Зараз ви читаєте новину «В США судять "соромливого" грабіжника: він не захотів брати гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі