четвер, 24 травня 2007 13:01

В США сім"ю мільйонерів звинуватили в рабовласництві

Сім"ї мільйонерів пред"явлено звинувачення у використанні рабської праці двох індонезійських жінок.

Мільйонери індійського походження - 35-річна Варша Махендер Сабхнані та її чоловік 51-річний Махендер Мурлідхар Сабхнані, що займаються парфюмерним бізнесом, були арештовані минулого тижня, після того, як одній зі служниць вдалося втекти і вона звернулася в поліцію.

Подружжю пред"явлено звинувачення у використанні примусової праці та приховуванні нелегалів. Суд встановила заставу в розмірі 3,5 млн. доларів за звільнення обвинувачених з-під варти й утримання під домашнім арештом.

За словами представника прокуратури, йдеться про справжній випадок сучасного рабства. Жінки протягом кількох років піддавалися биттю і фізичним покаранням за провину. Жінки спали на матах в кухні та голодували, так що їм доводилося красти їду.

Служниці нелегально прибули в США в 2002 році. Дружини Сабхнані відібрали у них паспорти і заборонили полишати будинок, повідомляє газета "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «В США сім"ю мільйонерів звинуватили в рабовласництві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі