пʼятниця, 15 жовтня 2010 17:56

В США "людина-трава" намагалася незаконно пробратися в музей

В США "людина-трава" намагалася незаконно пробратися в музей

Людина, одягнена в маскувальний костюм, що імітує густу траву, спробувала пробратися в будівлю музею каменів і мінералів в Хіллсборо, штат Орегон, через дірку в стіні, повідомляє KPTV.

Як з'ясувалося, 36-річний Грегорі Лайаскос пробивав дірку в стіні будівлі протягом кількох днів, однак так і не зміг завершити розпочате, так як був затриманий поліцією.

Перші ознаки діяльності Лайаскоса були помічені прибиральником музею в понеділок, 11 жовтня. Він побачив, що на підлозі в туалеті музею з'явилася якийсь дивний пил. Прибиральник вимив підлогу, але у вівторок пил з'явився знову. У середу ситуація повторилася, і прибиральник вирішив розібратися, що відбувається.

Оглянувши приміщення, він дістався до шахти ліфта за стіною туалету і побачив там велику діру. Він зрозумів, що зловмисник ще повернеться, і сповістив про це поліцейських.

Патрульні вирішили залучити до пошуку злочинця службову собаку і почали обстежувати прилеглу до музею місцевість. Незабаром собака привів їх у лісисту місцевість, де раптом вкусив траву. Коли поліцейські почули, що "трава" закричала від болю, вони зрозуміли, що під їх ногами лежить людина у маскувальному костюмі.

Поліцейські затримали чоловіка в камуфляжі і відправили його під варту. Грегорі Лайаскосу пред'явлені звинувачення в зломі і злочинній заподіяння шкоди. Навіщо він намагався видовбати діру в стіні музею, не уточнюється.

Маскувальний костюм, що нагадує траву, є одним з видів камуфляжного одягу. У такому костюмі зручно ходити на полювання або спостерігати за тваринами. Найчастіше "трав'яний" спецодяг застосовується у військовій справі. Особливо такі костюми затребувані снайперами.

За матеріалами Подробности

Зараз ви читаєте новину «В США "людина-трава" намагалася незаконно пробратися в музей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі