середа, 23 січня 2008 18:10

В США грабіжники розкидали гроші, щоб відвернути поліцейських від переслідування

В американському штаті Каліфорнія грабіжники в запалі переслідування викидали пачки грошей на дорогу. Зневірившись відірватися від переслідувачів, вони хоч чимось прагнули відвернути поліцейських.

У вівторок поліція заарештувала двох ймовірних грабіжників, які намагалися відірватися від своїх переслідувачів, розкидаючи дорогою пачки грошей, передає телекомпанія Fox.

Заарештованими виявилися 23-річні Деметрік Смарт і 25-річний Ентоні Казайо, які у складі групи з п"яти осіб пограбували філію банку DowneySavings & Loan, розташований в Коста-Меса (Каліфорнія).

Здобиччю грабіжників став нерозпечатаний мішок з грошима, разом з яким вони і спробували сховатися на автомобілі, пояснив сержант поліції Брайен Гласс.

Почалася тривала гонитва, яка велася на декількох автострадах у напрямку до Лос-Анджелеса. Часом швидкість чорного позашляховика Toyota Sequoia, на якому злочинці втікали від гонитви, досягала 160 кілометрів на годину, пояснив прес-секретар каліфорнійської дорожньої поліції Рік Квінтеро.

Врешті-решт, злочинці з поліцейськими на хвості в"їхали до Лос-Анджелеса, де вертольоти новинних телеканалів зафіксували, як грабіжники через вікна позбавляються від частини викраденого. "Крупна сума грошей була повернена (таким чином)", - іронізує прес-секретар Федерального бюро розслідувань Лора Ейміллер. Проте точну суму викинутого з позашляховика вона назвати не змогла.

Курйозне переслідування припинилося після того, як позашляховик з грабіжниками врізався в пальму недалеко від торгового центру. Відразу після цього з автомобіля вискочили четверо чоловіків, які кинулися врозсип.

Поліцейським на декілька годин довелося перекрити вулицю з прилеглою територією, щоб спробувати виявити серед покупців торгового центру грабіжників. У результаті двоє вірогідних нальотчиків були схоплені. А пошуки ще трьох злочинців продовжуються. Жителі Лос-Анджелеса Смарт і Казайо узяті під варту, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «В США грабіжники розкидали гроші, щоб відвернути поліцейських від переслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі